Tel: 0418-125 00


Jour: 0418-125 26

Dataskyddspolicy 
- Espace fastighetsförvaltning


Vi värnar om din personliga integritet och vill skydda dina personuppgifter på bästa sätt.

Detta för att du ska känna dig trygg som hyresgäst hos oss. GDPR (General Data Protection Regulation) är en ny lag som började gälla i EU från och med 25/5. Förordningen ersätter den svenska Personuppgiftslagen och skärper kraven på hur företag får hantera personuppgifter. Vad innebär det konkret för dig som hyresgäst? Under tiden som du bor hos oss finns dina personuppgifter tillgängliga för oss. Dvs de uppgifter som du lämnade till oss alt till din hyresvärd i samband med att du ansökte om lägenhet.

Dessa uppgifter inkl de handlingar som du lämnat till oss makulerar vi 3 månader efter att du avflyttat. Information sparas som konkret berör lägenheten, dvs felanmälningar, renoveringar, besiktningsprotokoll samt status på lägenheten. Ev störningsärenden och andra betydande händelser kan komma att sparas i 2 år.

Om vi skulle behöva hjälp utifrån av t.ex Spolbil, elektriker, VVS, målare eller annan hantverkare kommer vi att lämna ut ditt namn och telefonnummer.

Givetvis kommer vi att informera dig då.
Vid behov kommer vi även att lämna ut dina personuppgifter till tredje part förutsatt att vi är skyldiga att göra så. Vill du anmäla ditt intresse för en lägenhet, se mer information under lägenheter, intresseanmälan.

 

Vid frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss på tel: 0418 --125 00.